Asta Fabijanić

Asta Fabijanić - wow tim

Augustu Fabijanić vrlo vjerojatno znate po nadimku, Asta, horoskopska je Vaga, s podznakom u Lavu. Od uže obitelji ima tri sina, uskoro snahu, tri psa, jednu mačku pa dva brata, zgodne nećake i nećakine te mnoštvo bratića i sestrični. Društvena je i lojalna prijateljica pa s nekim prijateljima prijateljuje i već pedeset godina, a i neke WOW-ice ubraja u prijateljice. Završila je I. gimnaziju, koja se nalazila blizini legendarne Zvečke što je bilo ne samo zgodno, već, kako Asta u šali kaže, na svom prirodnom teritoriju.

Diplomirala je na zagrebačkom Medicinskom fakultetu, ali nije uspjela dobiti specijalizaciju iz sportske medicine o čemu je sanjala pa je specijalizirala mikrobiologiju. Godinama se, međutim, bavila nutricionizmom i radila s hranom, točnije – dječjom hranom, kao direktorica marketinga Hipp dječje hrane, a vodila je i predstavništvo tvrtke Schneekoppe. Bila je i direktorica Ića&Pića, a sada je direktorica svojeg ljubljenog dućana, Sol i Papar.

„Opet hrana – u društvu s loncima.“ – kaže te nastavlja: „Kako uz hranu ide i vino, zbog čega me Sanja Muzaferija i pozvala, pridružila sam se udruzi WOW, koja je za mene mnogo više od Udruge. Volim tu žensku pozitivu i snagu, želju da se učini dobro drugima, nesebičnu požrtvovnost Sanje, Alis i ekipe u promoviranju eno scene, Stankine mailove, naša lijepa druženja… “