Što su o Pink Day festivalu napisali mediji?

Osim okupljanja zaljubljenika u vino i masline, organizacija Pink Day festivala poboljšava i turističku ponudu grada, a uz svoj humanitarni karakter nudi odličnu ponudu sadržaja.

  • Iz medija

    Pogledajte kako su o našim događanjima pisali mediji.
  • Saznajte kako do akreditacije

    Postanite dio medijskih sudionika Pink Day festivala.

Sve što trebate znati o Pink Day festivalu 2022!

U ružičastim vinima i ružičastoj atmosferi moći ćete uživati 21. i 22. svibnja u Laubi!
U Laubi je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen 9. Pink Day – festival posvećen rosé vinima (zajedno sa svojim „festivalom u festivalu“ posvećenim ekstra djevičanskom maslinovom ulju ) GREEN IN PINK by Romerquelle /službena voda festivala. Festival se ove godine po prvi puta održava tijekom čak dva dana: u subotu 21. i nedjelju 22. svibnja 2022. u prekrasnoj Laubi – kući za ljude i umjetnost.

Pročitajte više

Pripremite se za novo izdanje festivala ružičastih vina

Udruga Women on Wine/WOW već četvrtu godinu za redom organizira Pink Day, Međunarodni festival ružičastih vina. Ove godine Festival će se održati 19. ožujka u predivnom prostoru Muzeja Mimara te će okupiti više od sedamdeset najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca iz Hrvatske i inozemstva.

Izvor: GASTRO.HR

Pročitajte članak

Studentica vinarstva dobila stipendiju u humanitarnoj akciji

Ivana Paladin, 24-godišnja Sinjanka, u akciji Udruge WOW, Žene i vino osvojila sredstva za nastavak školovanja na Agronomskom fakultetu. Spomenuta udruga u Muzeju Mimara 19.3. priređuje 4. festival ružičastih vina Pink Day.

Izvor: vecernji.hr

Pročitajte članak

PINK DAY ZAGREB Stiže najveći hrvatski festival roséa dosad

Četvrto izdanje festivala ružičastih vina i pjenušaca Pink Day Zagreb održat će se malo izvan svog uobičajenog termina na Dan žena. Datum je pomaknut na 19. ožujka kako bi se mogao održati na tradicionalnom mjestu u Muzeju Mimara, ali je zato festival najveći dosad.

Izvor: KULT PLAVE KAMENICE

Pročitajte članak

Međunarodni festival ružičastih vina u Mimari

Udruga Women on Wine/WOW već četvrtu godinu zaredom organizira Pink Day Zagreb, Međunarodni festival ružičastih vina. Ove godine Festival će se održati 19. ožujka u prostoru Muzeja Mimara te će okupiti sve zajedno oko stotinu najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca, a u okviru Festivala u Festivalu – Green in Pink – proizvođače ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz Hrvatske i inozemstva.

Izvor: tportal.hr

Pročitajte članak

4. Međunarodni festival ružičastih vina - PINK DAY

Pink Day Zagreb, 4. međunarodni festival ružičastih vina koji organizira Udruga WOW, biti će održan 19. ožujka u zagrebačkom Muzeju Mimara. Od 13 do 19 sati, prostor će biti ispunjen sa stotinjak proizvođača vrsnih kapljica mirnih i pjenušavih vina iz čitave Hrvatske i inozemstva, a u okviru Festivala i ove godine je izložen „zeleni dio“ - Green in Pink, gdje će se moći kušati ekstra djevičanska domaća i strana maslinova ulja.

Izvor: autentika - blog

Pročitajte članak

Croatian Rose and Pink Day: Meet WOW President Sanja Muzaferija

The Croatian wine story is attracting increasing international attention, and its promotional efforts are varied and at times innovative. One organisation adding a touch of colour and innovation is Women on Wine (WOW), an energetic group of female Croatian wine enthusiasts, who are doing an excellent job promoting the product they love.

Izvor: total-croatia-news.com

Pročitajte članak

4. Međunarodni festival ružičastih vina

Udruga Women on Wine/WOW već četvrtu godinu zaredom organizira Pink Day, Međunarodni festival ružičastih vina. Ove će se godine Festival održati 19. ožujka u predivnom prostoru Muzeja Mimara te će se okupiti više od sedamdeset najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca iz Hrvatske i inozemstva.

Izvor: Cro Gastro
Piše: Anela Novina

Preuzmite članak

Blago u čaši

Sanja Muzaferija, novinarka i ljubiteljica vina, najavljuje četvrto izdanje svog Međunarodnog festivala ružičastih vina. Prije više od četiri godine iz hobija je osnovala udrugu Women on Wine (Žene i vino) čija je vrlo aktivna predsjednica, a njezina je grupa sve popularnija i o njoj svi govore i pišu.

Izvor: Gourmet
Piše: Ela Radić

Preuzmite članak

PINK DAY

Pink Day ime je već 4. Međunarodnog dana ružičastih vina koji se, u organizaciji udruge WOW (Women on Wine), održava 19. ožujka u zagrebačkom Muzeju Mimara, gdje ne smijete propustiti kušati novitete više od sedamdeset najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca iz Hrvatske i inozemstva. Živjeli!

Izvor: DOLCE VITA

Preuzmite članak

Imate pitanje za naš tim?