Provjerite što sve možete ove godine vidjeti i probati na Pink Day festivalu

Saznajte sve o radionicama, predavanjima i degustacijama.

 • Provjerite program

  Saznajte na kojim predavanjima možete sudjelovati ove godine.
 • Pridružite nam se

  Posjetite nas i upoznajte stručnjake iz svijeta vina i maslinarstva.
 • Uživajte

  Provedite dan uz zanimljive govornike i ukusne degustacije.

Pridružite nam se u druženju koje vam omogućava uživanje u ukusnim ružičastim vinima i okusima najkvalitetnijeg maslinovog ulja.

Pink Day radionice

Saznajte koje su teme predavanja i radionica koje su pripremili naši gosti.

Provjerite više

WOW KUTAK

WOW kutak posebno je dizajnirano i osmišljeno mjesto u sklopu festivala rosé vina, pjenušaca i šampanjaca „Pink Day Zagreb“ koji organizira udruga Žene i vino - WOW. Kutak je ponajprije zamišljen kao info pult za pružanje informacija, posebno budućim WOW-icama, o radu udruge WOW i njezinim aktivnostima, novostima, događanjima i zanimljivostima koje bi ih mogle zanimati i privući u članstvo žena, izrazito aktivnih na vinskoj sceni. Sve zainteresirane dame na licu mjesta mogu ispuniti prijavnicu za učlanjenje i tako postati uvažene nove članice - udruge WOW.

 • Informacije

  Ovdje možete dobiti informacije o izlagačima na festivalu, o vinarima i vinima, o festivalu maslinovih ulja „Zeleno, što volim zeleno“, o rasporedu radionica, o after party-ju i svemu ostalom što vas zanima.
 • Mjesto okupljanja

  Kutak je omiljeno mjesto okupljanja aktivnih i manje aktivnih članica koje nemaju često prigode biti na WOW događanjima, razgovaraju o novostima i "ženskim temama" iz svijeta vina.

Pridružite nam se i na jedan dan gledajte svijet kroz ružičaste naočale.