“Pink Mixology“

LAUBA – PINK DAY FESTIVAL
Subota 20.04.2024.
15.00 sati
Radionica: “Pink Mixology“
powered by Rossi

Kokteli i „miksologija“ sve su popularniji u Hrvatskoj, pa je Pink Day Festival prije dvije godine odlučio obogatiti svoju ponudu te uz ružičasta vina (i već 10.godinu, ekstra djevičanska maslinova ulja), pružiti posjetiteljima iskustvo kušanja ružičastih koktela. Ove godine u tome se pridružila ugledna istarska vinarija i destelirja Rossi s tradicijom od 1885.godine koja u grbu svoje obiteljske tvrtke ima i templarski križ. U novije vrijeme, njihova su žestoka pića, na čelu s fenomenalnim Teraninom, pravi hit.

Brand menadžer destilerije Rossi, Filip Sarilar, ljubitelj je aromatiziranih vina, likera, plemenitih žestokih pića i koktela, kao i dobrih barskih knjiga te predavač u školi barmena ‘Barmen.hr’, koji svoje znanje gradi već petnaestak godina. „Pink Mixology“ je zamišljena kao kreativna radionica koja će ljubitelje koktela uvesti u svijet miješanih pića i otkriti sve njegove čarolije. Akcent je na tradicionalnim proizvodima destilerije Rossi s dodirom modernih tehnika izrade. – „Koktel ima toliko recepata koliko i čaša koje ga sadrže, ruku koje ga uzimaju i usana koje ga ispijaju.

On je savršenstvo našeg svijeta“ – poetski kaže Sarilar. Nadajte se, stoga, bogatim aromama Teranina Rossi, blagoj gorčini Epulon pelinkovca i interaktivnoj radionici na kojoj ćete naučiti kako da i samo postanete „koktel majstor“ i pripremite vlastiti Teranino Spritz i Epulon Spritz.

Očekujte da vam Sarilar izmami osmjeh i oduševljenje i uvede vas u svoj tekući svijet koktela, a uz nekoliko čašica aperitivnih koktela na bazi lokalnih sastojaka – edukativna zabava je zajamčena.