Vinarija KOZLOVIĆ

Obitelj Kozlović bavi se vinom od 1904. i već četiri generacije žive i rade na istom mjestu, u Vallama kod Momjana, gdje je sve i počelo.  Vinarija je površine 2200 m3, podijeljena na tri etaže, s podrumom za inox i barrique bačve. Ima multifunkcionalne prostore za prezentaciju vina i održavanje vinskih radionica te elegantnu vinoteku s barom za degustacije. Vanjski prostor s prostranom ostakljenom terasom gleda izravno na vinograde i momjanski kaštel. Preporučamo različite degustacije s obilascima vinarije i vinograda, s ciljem da se posjetiteljima Istre i ljubiteljima vina ponudi doživljaj koji će dugo pamtiti  – i osjećati na nepcu.

 

DSC_8466

 

VIOLETTA, 2015.

Svježi mladi rosé Violetta intenzivne je ružičaste boje, a u njezinoj svježini i punoj voćnosti osjeća se bogatstvo i intenzit aroma šumskoga voća. Okusom je  sočna i bogata. Violetta lijepo prati predjela s morskim plodovima ili ljetne voćne salate. Dobro ohlađena, vrlo je užitna i samostalno –  kao aperitivno vino.

boca-vina-1

 

PINK PERFECT MATCH

Violetta je idealno vino za sljubljivanje s dobrom atmosferom, prijateljstvom, druženjem. Njezina svježina podsjeća nas na romantične ljetne večeri na terasi, na uživanje u jagodama i dobrom razgovoru. Umjereno konzumiranje potiče uživanje u trenutnoj ljubavi, stvaranje novih poznanstava, jačanje prijateljstva. Njezina boja daje toplinu okolini, dok joj okus osvježava. Preporučamo konzumiranje bez recepta, uz vlastito definiranje intenziteta i količine, ovisno o situaciji i okolini.

Upoznajte vinariju Kozlović!

Upoznajte tradiciju, iskustvo i znanje objedinjene u ukusnom vinu.

Posjetite web