Vinarija FERAVINO

Feravino je podrum koji punih dvadeset godina radi izvrsna vina s identitetom jedne od najjačih vinorodnih regija Europe, Slavonije. Podrum je smješten u Feričancima, slavonskome selu u Osječko-baranjskoj županiji. Danas se podrum Feravina ponosi podrumom za kontroliranu proizvodnju bijelih vina, podrumom za kontroliranu proizvodnju crnih vina, punionicom vina, starim podrumom za odležavanje crnih vina u barrique bačvama s prostorom za degustaciju te adaptiranom i uređenom vincilirskom kućom smještenom na lokaciji Goveđa glava.

Stari-podrum-2

 

Dika Rose 2015
Vino Dika Rose je suho vino, s 12,0 % alkohola, napravljeno od sorte Frankovka. Odlikuje se voćnošću i svježinom bijelih vina te jačinom crvenih. Skladno je, elegantno i svježe, krasi ga miris jagoda, a plijeni pažnju nježno ružičastom bojom lososa. Mali ostatak šećera te ugodno izbalansirane kiseline s nježno gorkastim završetkom zaokružuju ovu ružičastu Diku.

 

FV_DIKA_RosePERFECT PINK MATCH

Katkad žurimo na sve strane i do kraja dana smo toliko umorne da jedva uspijemo prolistati par stranica romana koji ionako stoji već mjesec dana na noćnom ormariću. Treba li nam još jedan sat u danu?  Koliko često se zaustavimo, razmislimo i damo priliku objasniti samoj sebi da već postižemo i radimo izvanredne stvari? Tada je vrijeme za smirene misli i pauzu. Dika Rose zna sve o pauziranju i uživanju u trenutku. Bilo da je kraj napornog dana ili tjedna ili si već odavno trebala nadoknaditi vrijeme s prijateljicama – Dika Rose je savršen izbor za takve prilike. Rose za opuštanje, uz razgovor ili u tišini, sa svojim mislima.

 

Upoznajte vinariju Feravino!

Istražite vrhunsku ponudu kvalitetnih vina.

Posjetite web