Pink Gala - humanitarna akcija “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”

Članice udruge WOW koje su glavne inicijatorice i organizatorice ovog festivala i humanitarne akcije, sakupljaju donacije za udrugu FB Humanitarci Zagreb, pod nazivom „PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima“ u trajanju mjesec dana i to uoči Pink Day festivala - od 10. veljače do 10. ožujka.

 • 10.3.2017.

  Od 10. veljače do 10. ožujka zajedno s VAMA, putem društvenih mreža i WOW okupljanja – prikupljaju se novčani prilozi za FB humanitarce. Završetak akcije će obilježiti Pink gala humanitarna večera koja je ujedno i slavlje povodom jubilarnog petog izdanja Pink Daya, a koja je organizirana u suradnji s agencijom IMC, hotelom Esplanade i međunarodno poznatim hrvatskim modnim brandom Borboleta kojeg je proslavila slavna Kim Kardashian te uz pomoć MIVA galerije vina. Dio prihoda od ove večere također će ići za isti cilj - pomoći obiteljima kojima je pomoć uistinu neophodna.
 • Hotel Regent Esplanade, 20h

  Pink gala humanitarna večera održat će se u petak, 10. ožujka s početkom u 20 sati u zagrebačkom hotelu Esplanade, uz vrhunski „ružičasti menu“ koji kreira chef Ana Grgić, uz probrana rosé vina i pjenušce te glazbeno iznenađenje. Rezervacije stola moguće su na tel. 01 45 666 44 ili putem maila info@esplanade.hr.
 • Donacije

  Tijekom mjeseca koji prethodi PINK DAY-u Zagreb svi su dobrodošli donirati novčane priloge na izdvojeni račun: IBAN: HR0823600001502019327 otvoren isključivo za ovu svrhu.

Kako možete pomoći?

Članice udruge WOW koje su glavne inicijatorice i organizatorice ovog festivala i humanitarne akcije, sakupljaju donacije za udrugu FB Humanitarci Zagreb, pod nazivom „PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima“ u trajanju mjesec dana i to uoči Pink Day festivala - od 10. veljače do 10. ožujka. Tijekom mjeseca koji prethodi PINK DAY-u Zagreb svi su dobrodošli donirati novčane priloge na izdvojeni račun: IBAN: HR0823600001502019327 otvoren isključivo za ovu svrhu. Vrhunac humanitarne akcije bit će Pink gala humanitarna večera koja će se održati u petak, 10. ožujka s početkom u 20 sati u zagrebačkom hotelu Esplanade, uz vrhunski „ružičasti menu“ koji kreira chef Ana Grgić, uz probrana rosé vina i pjenušce te glazbeno iznenađenje. Rezervacije stola moguće su na tel. 01 45 666 44 ili putem maila info@esplanade.hr.

 • Program

  Program će i ove godine voditi Ljiljana Vinković, poznato lice HTV-a i dugogodišnja urednica.
 • Domjenak

  Raskošne sljedoveukusnog„ružičastog menija“ koji kreira chef Ana Grgić pratit će vrhunski ružičasti pjenušci Villa Sandi i Tomac te ružičasta vina Krauthaker, Galić, Batič i Kozlović.
 • Nastupi

  Druženje će uveličati glazbeni gost iznenađenja
 • Podrška akciji

  Uz Udrugu WOW podršku akciji dali su agencija IMC, hotel Esplanade, međunarodno poznati hrvatski modni brand Borboleta te MIVA galerija vina, uz medijsko pokroviteljstvo Jutarnjeg lista.